ویژگیهای کشمش برای درمان و سلامتی بدن که باید بدانید

میوه ها، مرکبات و تنقلات همیشه جایگاه مهمی در زندگی مردم داشته اند و از قدیم الایام برای حفظ هر چه بیشتر خواص میوه ها را خشک می کردند.

کشمش فواید و مضرات زیادی برای درمان و سلامت بدن دارد که باید دانست.

انجیر، کیوی، زردآلو، توت و یکی از مهم‌ترین آنها انگور از پرطرف دارترین میوه‌های خشک امروزی ایران هستند.

کشمش از میوه خشک انگور تهیه می شود که مصرف متعادل آن فواید زیادی برای بدن به همراه دارد و کشمش حاوی آهن، فیبر، منیزیم، کلسیم، فسفر و … است و فسفر بیشترین درصد تشکیل دهنده حجم کشمش را دارد.

همه این موارد برای بقا بسیار ضروری و مفید هستند و این محصول غذایی غنی باعث جذب آنزیم ها و سلول های بدن ما می شود.

فواید و مضرات کشمش:
این محصول با انواع مختلفی یافت می شود که به طور معمول ، خواص آنها باهم متفاوت می باشد هرچند که همه آنها از یک سری فواید مشترک بهره می برند .

به عنوان مثال از فواید کشمش میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

۱خوردن کشمش، یک روش ساده برای هضم راحت تر غذا و بهبود دستگاه گوارش به شمار می رود .

۲ خوردن کشمش، نقش مهمی در جلوگیری از کم خونی دارد .

۳.  با مصرف متعادل و درست آن کاهش قند خون را به همراه دارد .

۴. به واسطه دارا بودن کلسیم موجود در آن کمک به افزایش حافظه تا حد قابل توجهی  صورت می گیرد.

۵. به سبب حضور پتاسیم موجود در کشمش، کاهش فشار خون البته به میزانی که نیاز باشد.

۶ تاثیر گذاری بیشتر در سلامت کلیه ها با مصرف این میوه ی خشک .

۷شفاف سازی پوست و صورت تا حد زیاد که به اصطلاح باعث جوان سازی آن می شود .

لازم به ذکر است که افراط و تفریط در روند هر کاری باعث بروز مضرات آن برای شخص مصرف کننده می شود.

یکی از مضرات کشمش البته در صورت مصرف زیاد و بی رویه آن، کار زیاد دستگاه گوارش است.

همچنین افرادی که قصد کاهش کالری روزانه خود را دارند باید در مصرف روزانه این میوه ی خشک تجدید نظر کنند.
برخی از افراد به یک سری غذاها حساسیت دارند و پس از مصرف آنها ممکن است دچار خارش شدید گلو شوند و آلرژی نشان دهند ، به همین دلیل باید مانند مصرف هر ماده مغذی دیگری دستورالعمل مصرف کشمش را رعایت کنید.
با وجود تمام خواص کشمش، زنان باردار مبتلا به دیابت باید قبل از مصرف کشمش با پزشک خود مشورت کنند

این محصول میوه ای خشک و مقوی است و مانند سایر خشکبارها در تمام فصول سال یافت می شود و غذایی پر انرژی، کم چرب و کم سدیم است. بنابراین خوردن کشمش برای افرادی که مجبور به رعایت رژیم غذایی کم سدیم هستند بسیار مفید است.

تهیه کشمش در خانه نسبتا آسان است. ابتدا مقداری انگور جدا شده از ساقه را در سینی ریخته و در هوای گرم زیر آفتاب قرار می دهیم.

بعد از مدتی آنها را زیر و رو کنید و این عمل را به مدت 4 روز به طور مداوم تکرار کنید. بعد از 4 روز کشمش آماده است. طرز تهیه هر نوع کشمش ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد.

این امر باعث می شود یک سری از آنها در محیط های گرمتر و گونه های دیگر در محیط های سردتر آماده تولید و مصرف شوند. بعضی زیر نور و برخی دیگر در مکان تاریک.

انواع شناخته شده کشمش:
1. کشمش سیاه
کشمش سیاه فراوان ترین نوع کشمش به حساب می آید و اندازه ای در حدود 1.5 تا 2.5 سانتی متر دارد. هر چه کشمش سیاه بیشتر در معرض آفتاب باشد طعم کاراملی بیشتری دارد و رنگ آن تیره تر می شود.

2. مویز
مویز نسبت به سایر کشمش های سیاه کوچکتر است و طعمی ترش و تند دارد. انگور معمولاً در دو نوع دانه دار و بدون دانه عرضه می شود و انگورهایی که برای تهیه کشمش  استفاده می شود معمولا سیاه و دانه دار است.

3. سلطانه
سلطانه نوعی کشمش است که از انگور سبزی به نام تامپسون به دست می آید. این نوع کشمش در مناطق استرالیایی به عنوان کشمش کهربایی یا کشمش تک نیز شناخته می شود. کشمش سلطانی تقریباً به اندازه کشمش سیاه است.

4. کشمش شعله ای
کشمش قرمز که بیشتر به کشمش شعله ای معروف است به اندازه کشمش سیاه است و طعمی بین ترش و شیرین دارد. در واقع تفاوت زیادی بین کشمش قرمز یا شعله ای و کشمش سیاه وجود ندارد.

5. کشمش سبز
نوع سبز این کشمش بسیار باریک و طولی بین 2 تا 3 سانتی متر دارد. این کشمش در سراسر خاورمیانه و آسیای مرکزی تهیه و تولید می شود و طعمی ملایم و کمی ترش دارد. این نوع کشمش به طور استثنایی در محیط های تاریک شروع به خشک شدن می کند.

6. کشمش طلایی
این نوع کشمش را از تامپسون یا انگور بدون هسته نیز به دست می آورند، اما برای جلوگیری از تیره شدن ، این نوع کشمش ها را در فر خشک می کنند. شهرستان بناب یکی از بزرگترین تولیدکنندگان این نوع کشمش در کشور محسوب می شود.

7. کشمش کشمیری
نام دیگر این نوع کشمش بلند است و از محصولات محلی به شمار می رود و این نوع به خاطر طعم ترش و شیرین خاص و همچنین شکل دراز و باریکش معروف است. کشمش ترمه از جمله کشمش هایی است که در سایه خشک می شود و به رنگ کهربایی و طلایی در می آید.

کشمش در کشورهای دیگر مانند یونان، ایالات متحده آمریکا، ترکیه، استرالیا و … تهیه، تولید و صادر می شود.

با گنجاندن کشمش در برنامه غذایی ، با ترکیب کشمش و گردو یا کشمش و بادام در منوی غذای روزمره خود می توانید یک میان وعده سالم و مفید داشته باشید و کشمش می تواند انرژی و مواد مغذی زیادی را در اختیار بدن قرار دهد.
ایران سومین صادرکننده کشمش در جهان است و حدود 27 درصد مصرف جهانی را در اختیار دارد.

بسیاری از شرکت های صادرکننده و واردکننده در ایران به حمل و نقل این محصول خوشمزه مشغول هستند.

تعداد زیادی از شرکت های ایرانی با استفاده از تکنولوژی روز، انواع کشمش را با کیفیت تضمینی تولید و عرضه می کنند و با داشتن تیم فروش به روز توانسته اند محصولات خود را در بازارهای داخلی و خارجی عرضه کنند.

شرکت بازرگانی والا در نظر دارد با تولید و عرضه محصولات خود در سراسر ایران و جهان به یکی از شرکت های پیشرو در زمینه تولید کشمش و انگور در جهان تبدیل شود. به همین دلیل ما تمام توان خود را به کار می گیریم تا با استفاده از آخرین استانداردها و دستاوردهای کشاورزی روز دنیا محصولی با کیفیت به شما ارائه دهیم.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما